Zeeland, Brabant

Verkocht
LocatieMillsebaan
Oppervlakte 6.550 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is goed te bereiken via de A50 en de provinciale weg A264. Op 500 meter ten westen van de kruising Millsebaan- Trentsedijk ligt het bos. Aan de voorkant herkent u nog een oude poort. Verderop in de bocht zijn voorzieningen voor een fauna passage.

Het perceel

Het bos heeK een gemengde opstand van dennen, eiken en prunus. Het terrein is licht glooiend. Er zijn sporen te herkennen van wild, zoals een dassenburcht en een hertenleger! Ook vindt u er grote dennenappels en hulst.

Het gebruik

Het perceel is uiterst geschikt voor de winning van haardhout. Door de goede bereikbaarheid is het perceel prima naar uw hand te zetten. Met een beetje inspanning volgt volledige ontspanning op uw eigen bosrijke recreaOeplek.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen