Abcoude, Utrecht

Verkocht
LocatieGein-Noord
Oppervlakte 3.720 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

De ligging en bereikbaarheid is goed. Vanaf de A2, afrit 3, rijdt u dwars door Abcoude in oostelijke richting. Het natuurperceel is gelegen tussen de weg en het water de Gein (-Noord). Doordat u eigenaar bent, kunt u het gebied zelfs bereiken per auto.

Het perceel

Het perceel kent een bonte verzameling bomen en struiken, waaronder wilgen, elzen en riet. Vogelgeluiden overheersen het gebied.


Het gebruik

Het bosperceel is bijzonder geschikt voor recreatie en natuurbeleving op steenworp afstand van de stad Amsterdam. Nabij het voetgangersbruggetje ligt een eenvoudige vlonder. Deze is uitstekend geschikt als visstek of als opstappunt voor de kano.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen