Rinkesfort, Limburg

Verkocht
LocatieKwistbeek
Oppervlakte 10.405 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt in het gebied tussen 3 provinciale wegen: de N273, de N275 en de N277. Via verschillende wegen en buurtschappen gaat u door het Limburgse landschap naar de brug over de Kwistbeek tegenover Rinkesfort 9. Parallel aan de beek loopt een zandweg naar het bosperceel aan de linkerkant tussen een maisveld aan de voorkant en een aspergeveld aan de achterkant.

Het perceel

Het perceel bestaat uit een brede variatie naald- (den, spar) en loofbomen (eiken, berken). De ondergroei bestaat uit mos en wilde Kamperfoelie.

Het gebruik

Het bosperceel is geschikt voor houtkap, recreatie en natuurbeleving. Een stille plek om tot rustige komen en lekker bezig te zijn met de natuur. U kunt uw eigen hout winnen of uw eigen fruit- noten- of kerstbomen kweken. Grond gaat niet stuk of failliet. Naast een jaarlijks belasIngvoordeel draagt u persoonlijk bij aan CO2- opslag!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen