Beekbergen, Gelderland

Verkocht
LocatieZonnegloren
Oppervlakte 5.890 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

De bereikbaarheid is goed vanaf de A50 (afslag 22) en de provinciale weg N778. Door de wildroosters is de toegang van het hele gebied (± 100 ha) beperkt toegankelijk via een paar poorten. Het kan via de poort (kan open!) naast het huis met als adres: Arnhemseweg 660, Beekbergen, tegenover de Stoppelbergweg of via de halfverharde weg naast Zonnegloren 30. Na de slagboom ligt het bosperceel een eindje dieper het bos in.

Het perceel

Het bosperceel bestaat uit dennen, sparren en enkele loofbomen (eik, berk). De onderbegroeiing bestaat uit bosbessen. Aan 2 zijden is het perceel goed te bereiken middels een breed bospad. Er liggen enkele omgevallen bomen als gevolg van de laatste najaarsstorm.

Het gebruik

De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast. Het perceel is bos, blijft bos en zal bos blijven. Het is dus perfect geschikt voor dagrecreatie, natuurbeleving en houtwinning.

 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen