Enschede, Overijssel

Verkocht
LocatieBruninksbeek
Oppervlakte 31.310 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Vanaf afrit 35, Enschede-Zuid van de A35 rijdt u naar het zuid-westen richting Broekhurne. Het ligt zowel aan de Usselermarkeweg als aan de Hegebeekweg op wandelafstand van het recreatiegebied Rutbeek.

Het perceel

Het bos maakt onderdeel uit van een groter natuurproject omde Bruninkbeek in oude glorie te herstellen. De jonge bomenopstand bestaat uit berken, eiken en hazelnoten. Op het perceel staat een bestemde schuur met een oppervlakte van ± 30 m2. Aan de achterzijde is een kleine boomgaard.

Het gebruik

Het perceel is uiterst geschikt voor uw eigen natuurbelevingsproject. De schuur kan prima gebruikt worden voor de opslag van onderhoudsmateriaal en eventueel recreatiemiddelen.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen