Hattem, Gelderland

Verkocht
LocatieElburgerweg
Oppervlakte 100.000 m2

Omschrijving

De ligging

De ligging en bereikbaarheid is bijzonder goed. Het is de laatste afslag nr. 30 van de A50, Hattem. Daarna richting Wezep over de Keizersweg ligt het rechts nabij bospark IJsselheide en sportpark Noord-Veluwe Boys.

Het perceel

Op het bosperceel staan hoofdzakelijk dennen met af en toe eiken en berken. Hier en daar is de bodem bedekt met hei en bosbes. Het perceel wordt doorkruist met 4 zandpaden.

Het gebruik

Het bosperceel is bijzonder geschikt voor recreatie, outdoor en als belegging. De gemeente kan zelfs een ontheffing verlenen voor een kleinschalig kampeerterrein! Door de omvang van het perceel is het prima naar uw eigen hand te zetten. Bovendien is bezit van bos vrijgesteld van vermogensbelasting (jaarlijks 1,2 %).

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen