Vorstenbosch, Brabant

Verkocht
LocatieKampweg
Oppervlakte 9.845 m2

Omschrijving

De ligging
Het percelen liggen aan de doorgaande weg van Vorstenbosch naar Loosbroek aan de Kampweg. Het bos en het terrein zijn te bereiken via een 2 bospaden.

Het perceel
Het perceel heeft een rijke opstand van dennen, berken en eiken. Het bos staat vol met dood hout en is slecht onderhouden. Door de vruchtbare bodem is de houtproductie bovengemiddeld (± 10 m3 per jaar).

Het gebruik
Het perceel is perfect voor houtkap en dagrecreatie. Met een beetje inspanning is het perceel om te vormen tot een persoonlijk paradijs waar u jaren plezier van heeft! Tenslotte is natuurbezit waardevast, inflatie-ongevoelig en geniet u een belastingvoordeel van 1,2 % per jaar.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen