Te Koop

Swolgen, Limburg

Het Limburgse landschap laat je haar inspirerende schoonheid zien. Waar je ook kijkt, overal word je gegrepen door de natuur met al haar variaties op de kleur groen. Spreek de taal van de natuur!

9.717 m2
meer informatie >

Vriezenveen, Overijssel

Eindelijk weer een mooi, klein bos gelegen in Noord-Twente. Het bos heeft een gemengde opstand van eiken en berken. Leef en beweeg in je eigen bos!

1.940 m2
meer informatie >

Beekbergen, Gelderland

Dit perceel ligt in het hart van de Veluwe. Recent gekapt dus volop ruimte om je eigen (pluk)bos te ontwikkelen. Deze plek geeft ruimte om te ademen en tot jezelf te komen!

5.600 m2
meer informatie >

Woudenberg, Utrecht

Via een statige bomenlaan aan De Groep te Woudenberg treedt u het loofbos tegemoet nabij de Hollandse waterlinie. Omvangrijk, makkelijk te bereiken en toch stilte. Ervaar de pracht en kracht van uw eigen natuur!

99.820 m2
meer informatie >

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden