Te Koop

Woudenberg, Utrecht

Via een statige bomenlaan aan De Groep te Woudenberg treedt u het loofbos tegemoet nabij de Hollandse waterlinie. Omvangrijk, makkelijk te bereiken en toch stilte. Ervaar de pracht en kracht van uw eigen natuur!

99.820 m2 | € 0 k.k.
meer informatie >

Luyksgestel, Brabant

Het Brabantse Land met haar bos, heide en (ochtend)zon, maakt dat je geniet van alle geuren en kleuren om je heen. Dit is jouw natuurlijke plek om jezelf terug te vinden! 

42.715 m2 | € 83.900 k.k.
meer informatie >

Doornspijk, Gelderland

Een rechthoekig bosperceel op één van de mooiste plekken van Nederland. Het goed onderhouden naaldbos ligt midden in natuurgebied “De Haere”.

4.750 m2
meer informatie >

Strijen, Zuid-Holland

Natuur & historie gecombineerd in één perceel, gelegen in het zuiden van de Hoeksche Waard, een unieke kans om dit te bezitten en te behouden voor de toekomst. Omdat natuur kostbaar is!

28.330 m2 | € 127.500 k.k.
meer informatie >

Alphen, Brabant

De Brabantse winterzon verlicht het bos, je neemt de heerlijke seizoensgeuren en kleuren in je op, je geniet van alles wat je eigen natuur je biedt. Altijd een plek om tot jezelf te komen!

17.730 m2
meer informatie >

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden