Te koop

Neede, Gelderland

In het hart van de Achterhoek ligt nabij natuurgebied Noordijkerveld dit weiland met natuurbestemming. Ervaar de pracht van je eigen natuur!

16.810 m2 | € 32.900 k.k.
meer informatie >

't Harde, Gelderland

Een rechthoekig bosperceel op één van de mooiste plekken van Nederland. Het gemengde bos ligt midden in natuurgebied “De Haere”.

1.900 m2 | Verkoop bij inschrijving
meer informatie >

Baarle-Nassau, Brabant

Deze prachtige landelijke natuurparel bevindt zich aan de Schaluinen, in het buitengebied van de internationale gemeente Baarle-Nassau/Baarle-Hertog. Ontdek de waarde van úw natuur.

76.770 m2 | € 146.000 k.k.
meer informatie >

Helden, Limburg

Dit fraaie Limburgse bosperceel, onderdeel van het uitgestrekte bosgebied De Heldense Bossen, ligt tussen Helden, Kessel en Neer. Ontdek de waarde van jouw natuur!

6.850 m2 | € 10.900 k.k.
meer informatie >

Epe, Gelderland

Tussen Zwolle en Apeldoorn is een mooi bosperceel te koop in het Bervoetsbos nabij Epe. Ontdek de kracht en ervaar de pracht van uw eigen stukje natuur!

6.700 m2
meer informatie >

Grashoek, Limburg

Dit prachtige Limburgse bosperceel, onderdeel van bosgebied Marisberg, het hoogste punt van natuurgebied De Peel, ligt tussen Helenaveen en Grashoek. Ontdek de kracht van je eigen natuur! 

37.275 m2 | € 49.900 k.k.
meer informatie >

Doorwerth, Gelderland

Midden in het land, op de rand van de Veluwe en het rivierengebied ligt dit mooie loofbos tussen de dorpen Doorwerth, Heelsum en Wolfsheze. Ervaar de pracht van jouw eigen natuur!

13.050 m2
meer informatie >

Helden, Limburg

Deze unieke Limburgse bospercelen, in natuurgebied De Gruise Epper, liggen midden tussen de vier dorpen Helden, Kessel, Roggel en Neer. Jouw natuur, jouw toekomst!

6.740 m2 | € 9.500 k.k.
meer informatie >

Kessel, Limburg

Deze unieke Limburgse bospercelen, in natuurgebied Kesseleikerbroek, liggen centraal tussen Helden, Kessel en Neer. Jouw natuur, jouw toekomst!

60.920 m2 | € 88.900 k.k.
meer informatie >

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen