Te koop

Holsloot, Drenthe

Eindelijk weer een bosperceel in Drenthe. Dit langgerekte bosperceel paralel aan de spoorlijn Zwolle-Emmen is een oase van rust en ecologisch genot. Word ongestoord één met de natuur!

14.380 m2
meer informatie >

Tienray, Limburg

Dit prachtig glooiende Limburgse bosperceel, midden op de Tienraysche en Swolgender Heide, ligt ten zuiden van Meerlo, nabij Tienray en Swolgen. Ontdek de kracht van je eigen natuur!

17.745 m2
meer informatie >

Hoge Hexel, Wierden, Overijssel

Op het Twentse platteland tussen akkers, velden en bossages ligt dit mooie heuvelachtige bos met een gemengde opstand. Jouw natuur, jouw toekomst!

32.132 m2
meer informatie >

Gerwen, Brabant

Dit fantastisch mooie Brabantse bosperceel, in de Gerwense Heide, ligt nabij het pitoreske dorpje Gerwen, in het hart van de stadsregio Eindhoven-Helmond. Voel weer dat je leeft!

56.725 m2
meer informatie >

Beekbergen, Arnhem

Dit gevarieerde bosperceel ligt centraal op de Veluwe. Het perceel ligt ten zuiden van vakantiehuis Hesthagi achter een stevig afgesloten hekwerk. Bos zit in je natuur!

3.170 m2
meer informatie >

Stein, Limburg

Uw eigen voedselbos is nu binnen handbereik! Wij verpachten/verhuren deze grond om uw voedselbos op te realiseren. Pluk de vruchten van uw eigen bos!

2.310 m2
meer informatie >

Rucphen, Brabant

Dit prachtige Brabantse bosperceel, onderdeel van de Rucphense Bossen en de Rucphense Heide, ligt midden tussen de dorpen Rucphen en Schijf. Wordt ongestoord één met de natuur!

6.620 m2
meer informatie >

Markelo, Overijssel

Een goed bereikbaar, bescheiden loofbos op de grens van Twente en de Achterhoek. Terug naar de basis en geef je oergevoel de ruimte!

3.340 m2
meer informatie >

Hoenderloo, Gelderland

Het bosperceel is gelegen midden in het land, de provincie Gelderland en de Veluwe. Deze plek geeft alle ruimte om te ademen en tot jezelf te komen!

9.640 m2
meer informatie >

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen