Te Koop

Blitterswijck, Limburg

Uw eigen Limburgse voedselbos ligt nu binnen handbereik! Creëer zelf een stukje permacultuur met als doel lokaal, vers en gezond voedsel. Pluk de vruchten en haal meer uit je vertrouwde natuur!

24.390 m2 | € 3.800 k.k.
meer informatie >

Kootwijk, Apeldoorn, Gelderland

Tussen de A1-afslag 18 Kootwijk en het dorp Kootwijk ligt dit open bos. Door de bereikbaarheid, ligging en omvang is het bos prima geschikt naar je eigen hand te zetten.
Haal meer uit je eigen bos!

74.365 m2 | € 149.900 k.k.
meer informatie >

Mariahout, Brabant

Uw eigen Brabantse voedselbos ligt nu binnen handbereik! Realiseer uw eigen paradijs op aarde. Laat u onderdompelen in deze groene oase van rust, een mooie natuurlijke biodiverse omgeving. Maak werk van uw eigen bos! 

11.270 m2 | € 3.800 k.k.
meer informatie >

Amerongen, Leersum, Utrecht

In het hart van de Utrechtse Heuvelrug ligt dit flinke bosperceel. Lang geleden dat we zo’n mooi perceel in deze recreatieve omgeving konden aanbieden. Omdat je natuurlijk niet buiten beweging en beleving kunt!

21.425 m2
meer informatie >

Rijssen, Overijssel

De poort naar Twente is tevens de zuidflank van de Sallandse Heuvelrug. Hier ligt een afwisselende bosperceel met een breed pallet van struiken en bomen. Ga terug naar de basis en maak werk van je eigen bos!

5.585 m2
meer informatie >

't Harde, Oldebroek, Gelderland

Eindelijk kunnen we weer bosgrond aanbieden op de Noord-Veluwe. Tussen Zwolle en Harderwijk ligt tussen de A28 en de Bovendwarsweg dit mooie, grote en afwisselende bos. Ontdek de kracht van je eigen natuur!

53.000 m2
meer informatie >

Hoenderloo, Gelderland

Dit gevarieerde bosperceel ligt nabij Beekbergen en Hoenderloo midden in het bos tussen 2 bospaden. Het bos kent veel soorten planten en dieren. Bos zit in je natuur! 

8.008 m2
meer informatie >

Swolgen, Limburg

Het Limburgse landschap laat je haar inspirerende schoonheid zien. Waar je ook kijkt, overal word je gegrepen door de natuur met al haar variaties op de kleur groen. Spreek de taal van de natuur!

9.717 m2
meer informatie >

Ommen, Overijssel

Een mooi afgelegen bos in het Vechtdal. Het bos heeft een gemengde opstand van o.a. eiken, beuken en dennen. Opvallend zijn de indrukwekkende grote douglassparren. Maak werk van je eigen bos!

2.775 m2
meer informatie >

Woudenberg, Utrecht

Via een statige bomenlaan aan De Groep te Woudenberg treedt u het loofbos tegemoet nabij de Hollandse waterlinie. Omvangrijk, makkelijk te bereiken en toch stilte. Ervaar de pracht en kracht van uw eigen natuur!

99.820 m2
meer informatie >

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden