"In 2012 besloten wij te zoeken naar een mooi stukje bos. Dit omdat wij natuurliefhebbers zijn. Een leuke bijkomstigheid is, dat over bezit van bosgrond geen belasting hoeft worden betaald.

Via internet kwamen we uit bij Joris Vermaesen met zijn bedrijf WOET Bosgrond. Hij heeft er toen voor gezorgd dat wij voor een redelijke prijs een mooi stuk bos konden kopen, dat we naar onze zin konden maken. Wij hebben in de afgelopen 5 jaar flink gewerkt in dat bos; gezorgd dat er meer licht in kwam en wat bomen, opslag en woekerende planten verwijderd. We hebben het bos aantrekkelijke gemaakt voor vlinders, insecten en vogels, en andere dieren. En een paar bankjes geplaatst, en wat nestkastjes. Echter begin 2017 bleek dat wij vanwege gezondheidsredenen dit niet meer konden blijven doen.

We hebben toen met Joris contact opgenomen. Hij is met ons naar ons bos mee gaan kijken en was er heel enthousiast over. Hij beloofde voor ons een koper te zoeken en verzekerde ons ervan dat dat zou lukken. Hij blijkt een uitgebreid netwerk van kopers en verkopers te hebben. Joris heeft zijn best gedaan om een koper te vinden die een hoge prijs wilde betalen voor ons bos. In een paar weken tijd hebben we ons bos met een aardige winst kunnen verkopen.

De samenwerking met Joris is heel prettig verlopen. We hebben echt het gevoel gehad dat Joris met ons meedacht. Zowel in de tijd dat we ons bos kochten, als, nu we ons bos weer wilden verkopen !"

Piet en Hetty van Son, Goirle

<< referenties