WOET Bosgrond BV, opgericht in 2012, is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bos- en natuurgebieden voor de particuliere markt. Bos zit letterlijk en figuurlijk in onze natuur. Met een flinke ervaring en kennis op het gebied van bos en natuur kunnen we individuele eigenaren -  privépersonen, overheden én ondernemers -, op allerlei manieren van dienst zijn. Taxaties, specifieke zoekopdrachten, bestemmingswijzigingen of andere diensten op het gebied van bos en natuur regelen we graag voor u. 

Joris Vermaesen

De natuur is altijd een grote inspiratiebron geweest in mijn leven. Bos betekent voor mij gebruik, beleving en toekomst.

Als kind al was ik vaak in het bos te vinden. Ik gebruikte er mijn fiets als ATB-bike, lang voordat deze werd uitgevonden. Ook trimde ik dagelijks mijn rondjes door het bos. Bossen fascineren mij. Enerzijds zijn bos- en natuurgebieden na decennia nog herkenbaar, anderzijds zijn ze elke dag weer anders in hun verschijningsvorm. Gezien de toenemende schaarsheid wordt de noodzaak om bos en natuur te behouden voor de toekomst steeds groter. De natuur is misschien behoorlijk weerbaar, maar toch verdient ze tegelijk onze bescherming. In dit werk kan ik die boodschap meegeven aan mijn klanten! 

Ik ben afgestudeerd als landschapsdeskundige aan de groene Landbouwuniversiteit Wageningen. Jarenlang gaf ik les aan de opleidingen Planologie, Bouwkunde en Vastgoed. Sinds enkele jaren mag ik mijzelf register-taxateur landelijk vastgoed noemen en 100% zelfstandig ondernemer. Het is fantastisch om de vrijheid van bos en natuur te mogen ervaren in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Bos zit absoluut in onze natuur!

Joris Vermaesen
06-42028399 of
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eric-Jan van Vugt

 Ik ben enorm bevoorrecht, want ik heb van mijn hobby mijn beroep mogen maken. Op 1 oktober 2018 ben ik in dienst gekomen bij WOET Bosgrond BV als specialist verkoop bos- en natuurgronden.

Voor de klanten in Zuid-Nederland ben ik voortaan het aanspreekpunt. In mijn vrije tijd heb ik veel tijd doorgebracht in de bossen van Brabant en Limburg, van de Peel en de Kempen tot de heuvels van Zuid-Limburg, van Kampina tot de Maasduinen. Graag hoor ik je wensen en eisen aan om te bekijken of we het (bijna) perfecte perceel voor jou kunnen vinden. Of het nu is voor houtoogst voor je open haard of rust, ruimte en beleving voor de geest, graag denk ik met je mee!

Door mijn 25 jaar werkervaring op een notariskantoor, afdeling onroerend goed, kan ik je exact vertellen wat er bij de aankoop van een bos komt kijken. Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om je te begeleiden bij een soepele eigendomsoverdracht. Dit geldt niet alleen voor juridische aspecten, maar net zo goed voor de fiscale en financiële aspecten die daarbij komen kijken.

Ik hoop spoedig iets voor jou te mogen betekenen!

Eric-Jan van Vugt
06-40570604 of
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden