Wil je een eigen bos? Meer leven in je bos? Misschien een eigen voedselbos? Haal meer uit je bos!

WOET Bosgrond laat in 1 dag zien wat er allemaal kan. Dit keer speciaal voor liefhebbers van bos en natuur rondom Venlo. Waag de stap naar jouw eigen soortenrijk of voedselrijk bos omdat ondernemen in je natuur zit.

Matthijs Megens

Meer biodiversiteit door gericht beheer

Mathijs Megens weet alles van biodiversiteit en bosbeheer. Hij geeft een toelichting op het BosBeheerBoekje van WOET Bosgrond. Door toelichtende verhalen in het veld laat hij samen met de ecoloog Thijme van Bosvisie zien hoe je de biodiversiteit in een bos kan vergroten.

Wildpluk

Boslunch

Dit is het moment contact te leggen vragen te stellen en ervaringen te delen met sprekers en deelnemers.
Uiteraard onder het genot van een lunch geinspireerd op produkten uit het bos...

Voedselbos

Grondbeginselen Voedselbos

Martijn Aalbrecht is de specialist m.b.t. voedselbossen. Speel je wel eens met de gedachten om een voedselbos te beginnen, dan is dit je kans om te horen wat daarbij komt kijken. Ook is Celeste aanwezig; zij is afgelopen jaar een voedselbos begonnen met een ontwerp van Martijn.

Woet Bosgrond - Ericjan en Joris

Pachtgronden

Eric-Jan en Joris van WOET Bosgrond BV hebben concrete locaties in de buurt waar je aan de slag kunt gaan. Deze Open Bos Sessie is op één van de vrije (pacht)gronden. We laten live zien wat je met je eigen bos kunt doen. Ervaar de kracht en pracht van je eigen voedselrijk!

Kosten

De toegangsprijs is € 50,00 per persoon. Deze kunt u meteen betalen bij uw aanmelding via iDEAL. Wilt u met meerdere personen komen, meld dan de personen elk apart aan via het aanmeld formulier.

Let op: Er kunnen maximaal 40 personen meedoen. Dus wees er snel bij!

Meer info

De Open Bos Sessie wordt gehouden op 14 okt 2023 in het bos nabij Weg 203 te Maasbree.
U krijgt meer informatie over de Open Bos Sessie na uw aanmelding.

Aanmelden

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden