WOET Bosgrond helpt je niet alleen bij het vinden van je droombos, ook ontzorgen wij je bij alle zaken die komen kijken bij de aanschaf en het bezit van eigen bosgrond. Hieronder ontdek je wat we zoal voor je kunnen betekenen.

Bosgrond te koop gevraagd

Heeft u of uw familie een perceel bosgrond of natuurgrond in bezit waar u niets mee doet? WOET Bosgrond kan zeker iets voor u betekenen want bos zit in onze natuur!

Een ode aan de natuurmakers

De natuurmakers, een prachtige uitgave van Groen Ontwikkelfonds Brabant is een ode aan alle ondernemers, natuurorganisaties, particulieren en andere nieuwe natuurmakers waarmee het fonds de afgelopen 10 jaar heeft samengewerkt aan de totstandkoming van een aaneengesloten natuurnetwerk in Brabant.

Ecologisch onderzoek

Wil je weten welke dieren en planten zich op jouw perceel (kunnen) bevinden? WOET Bosgrond helpt je bij het uitzetten van een ecologisch onderzoek naar bijvoorbeeld beschermde flora en fauna.

Houtproducten op maat

Hout is een veelzijdig natuurproduct, wat kan dienen als bouwmateriaal voor veel leuke en handige voorwerpen. Wat te denken van je eigen stoel, bureau of lamp, gemaakt van hout uit je eigen bos?

Bosbeheerplan

Ooit gedacht aan een bosbeheerplan voor je bos? WOET Bosgrond helpt je graag je financiële, ecologische en recreatieve doelen te formuleren, inclusief de bijbehorende werkzaamheden en ingrepen.

Houtkap

Vraag je je als bosgrondbezitter af of bosonderhoud je wellicht iets op kan leveren? WOET Bosgrond geeft je graag een inschatting van de verwachte opbrengsten.

Bestemmingswijziging

WOET Bosgrond helpt je graag  om een bestemmingswijziging voor je grond te realiseren en daarmee een stijging van de marktwaarde van je grond.

Zoekopdracht

Ben je op zoek naar je perfecte perseel? Zoek je een perceel in een bepaalde regio  of ben je geïnteresseerd in een specifiek perceel bij jou in de buurt? In alle gevallen helpt WOET je op weg!

Taxatie

Wil je weten wat je (bos)grond waard is? Wij kennen de markt van bosgrond, landbouwgrond, natuurgrond en bijbehorende opstallen als geen ander. Een taxatie door WOET is een gedegen taxatie!

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden