Op zondagmiddag 21 oktober 2018 viert WOET Bosgrond haar 10-jarig bestaan in Kootwijk. Noteer deze datum alvast in uw agenda of geef uzelf op voor het geven van een lezing, workshop of demonstratie.

In 2008 zette Joris Vermaesen zijn eerste stappen met het bedrijf WOET Bosgrond BV. In de loop der jaren is het bedrijf allen maar gegroeid. Na 10 jaar is het dan ook tijd voor een feestje ... met u!

Vanaf september kunt u zich inschrijven als bezoeker, gast of deelnemer. Tot die tijd zijn we op zoek naar mensen die graag een lezing, workshop of demonstratie willen verzorgen.

In de loop der jaren zijn heel wat initiatieven in en rond het bos voorbij gekomen. Dus als u iets wilt vertellen of demonstreren op het gebied van natuurbeheer, houtbewerking, mindfulness, bosbaden, buschcraft, voedselbossen, speelbossen, etc. dan horen we dit graag!

In het aanmeldformulier kunt u kort de inhoud aangeven. We nemen na het ontvangen van uw gegevens contact met u op om te bekijken of we een plaatsje kunnen reserveren in het programma van zondagmiddag 21 oktober.

Aanmeldformulier activiteit