"Het is een enorme kans om van mijn hobby mijn beroep te maken", glimlacht Eric-Jan bij de ondertekening van zijn arbeidscontract. 

Mijn naam is Eric-Jan van Vugt, op 1 oktober 2018 ben ik in dienst gekomen bij WOET Bosgrond BV als specialist verkoop bos- en natuurgronden. Op de foto sta ik links naast mijn collega Joris Vermaesen (eigenaar).

Voor de klanten in Zuid-Nederland ben ik voortaan het aanspreekpunt. In mijn vrije tijd heb ik veel tijd doorgebracht in de bossen van Brabant en Limburg, van de Peel en de Kempen tot de heuvels van Zuid-Limburg, van Kampina tot de Maasduinen. Graag hoor ik uw wensen en eisen aan om te bekijken of we het (bijna) perfecte perceel voor u kunnen vinden. Of het nu is voor houtoogst voor uw open haard of rust, ruimte en beleving voor de geest, graag denk ik met u mee!

Door mijn 25 jaar werkervaring op een notariskantoor, afdeling onroerend goed, kan ik u exact vertellen wat er bij de aankoop van een bos komt kijken. Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om u als klant te begeleiden bij een soepele eigendomsoverdracht. Dit geldt niet alleen juridische aspecten maar ook fiscale en financiƫle aspecten die daarbij komen kijken.

Via het notariaat ken ik WOET Bosgrond BV al vanaf de oprichting. Ik heb het bedrijf zien groeien. Altijd heb ik met veel plezier als notarisklerk samengewerkt met Joris Vermaesen. Nu is de kans om nog intensiever samen te werken en meer te weten te komen wat er bij het bezit van uw eigen bos- en natuurpercelen komt kijken.

Ik verwacht spoedig iets voor u te kunnen betekenen!

Met vriendelijke groet,

Eric-Jan van Vugt
06-40570604
ericjan@bosgrond.nl