Hout is een veelzijdig natuurprodukt. Als bouwmateriaal kunt u alles laten maken: uw eigen stoel, bureau of lamp van hout uit uw eigen bos! WOET Bosgrond helpt u graag uw droom te verwezelijken!

Door jarenlange ervaring heeft WOET Bosgrond tal van relaties opgebouwd die meerwaarde weten te creƫren uit het hout van uw bos.

Natuurlijk kunt u een bosbouwer inschakelen om het bos te dunnen. Door de afzet van zaaghout, brandhout en houtsnippers kan de bosbouwer meestal geld bieden voor een onderhoudsbeurt. Maar het kan ook anders:

Misschien wenst u uw eigen balken en planken te winnen uit uw bos. Zo kunt u een schitting, hek of ander bouwwerk construeren met uw hout uit uw bos. Misschien wilt u een specifiek gebruiksvoorwerp of kunstwerk laten maken in of uit uw bos. Misschien staat er een boom die zoveel voor u betekent, zodat het wellicht leuk is een specifiek kunstwerk er van te maken. Dat kan natuurlijk in het bos zelf maar dat kan ook een kunstwerk zijn voor in huis. Een constante herinnering van uw bos in huis! 

In het verleden heeft WOET Bosgrond ervaring opgedaan met:

  • Levende kunstwerken vervaardigd met wilgentakken.
  • Een hekwerk en een vogeluitkijkhut in het bos gemaakt van hout uit het bos.
  • Broodplanken als relatiegeschenk.
  • Bureau vervaardigd uit eigen eigen bos.

WOET Advies heeft een breed netwerk van vakmensen en kunstenaars die iets unieks voor u kunnen maken voor of uit uw eigen perceel bos/natuur.