Je eigen bos? Het kan!

Je luistert naar de wind die fluistert tussen de bladeren. Je probeert te begrijpen wat de vogels tegen elkaar zeggen. Je vult je emmer met zoete bramen en verheugt je al op het geurige hout waarmee je straks je kachel verwarmt.

Je geniet. Je mediteert. Je leeft. Dit is jóuw plek, waar je voor altijd wil blijven. En dat kan!

Waarom je eigen bos?

Nieuw aanbod

Winterswijk, Gelderland

Uw eigen landgoed in het uiterste oosten van de Achterhoek is nu binnen handbereik! Met trots kunnen we u één van de mooiste plekken van Nederland aanbieden. Ontdek de waarde van jouw eigen natuur!

119.661 m2
meer informatie >

Lochem, Gelderland

Aan de rand van Lochem ligt de achtertuin van het oude hotel De Luchte. We zoeken de perfecte gebruiker om deze landschapstuin in oude glorie te kunnen herstellen en te gebruiken. Omdat ondernemen in jouw natuur zit!

16.440 m2
meer informatie >

Abcoude, Utrecht

Onder de rook van Amsterdam ligt dit mooie natuurgebied. Een indrukwekkende fietsbrug cirkelt boven de twee grote vijvers. Ontdek de waarde van jouw eigen natuur!

67.963 m2 | € 149.000 k.k.
meer informatie >

Lepelstraat, Bergen op Zoom, Brabant

Landgoed De Brabantse Wal is te koop! Het ligt in het noorden van het gelijknamig aardkundig waardevol gebied. Vanuit uw eigen landgoed kijkt u uit over de Zeeuwse polders. Jouw toekomst, jouw natuur!

57.665 m2 | € 199.900 k.k.
meer informatie >

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden