Budel, Brabant

geen
Locatie
Risten, Broekkant
Oppervlakte
18.280 m2
Prijs
€ 49.900 k.k.

Omschrijving

De ligging

Het perceel is makkelijk te bereiken via de A2: afslag 37. Op een afstand van ongeveer 700 meter ten westen van de kruising Broekkant-Ruilverkavelingsweg rechtsaf.
Na ongeveer 400 meter, aan de rand van het bos, is er de mogelijkheid om de auto naast de brede zandweg te parkeren. Als u rechts het zandpad inloopt begint na 200 meter het bosperceel.

Het perceel

Aan de zuidkant loopt een wandelpaadje het bos in en komt uit bij een mooie vijver, omsloten door bomen. Het bosperceel bestaat geheel uit loofbomen, zoals elzen, wilgen, berken en eiken. De gevarieerde opstand zorgt voor een prachtig aanzicht.

Het gebruik/kamperen

U als eigenaar van het perceel mag de grond rond de vijver gebruiken als kleinschalig kampeerterrein. U kunt zo uw eigen unieke natuurplek creĆ«ren, een groen paradijs. Het perceel is ook uitermate geschikt om te zorgen voor uw eigen voorraad haardhout.
De uitstekende bereikbaarheid helpt om het perceel naar uw hand te zetten en zo op uw eigen manier te gebruiken. De energie van uw inspanning wordt zo omgezet in ontspanning in een natuurlijke omgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart