Je eigen bos? Het kan!

Je luistert naar de wind die fluistert tussen de bladeren. Je probeert te begrijpen wat de vogels tegen elkaar zeggen. Je vult je emmer met zoete bramen en verheugt je al op het geurige hout waarmee je straks je kachel verwarmt.

Je geniet. Je mediteert. Je leeft. Dit is jóuw plek, waar je voor altijd wil blijven. En dat kan!

Waarom je eigen bos?

Nieuw aanbod

Heythuysen, Limburg

De Limburgse herfstzon kleurt het bos, vul je mand met herfstbladeren en geniet van de heerlijke geuren en kleuren om je heen. Dit is jouw plek om jezelf terug te vinden!

6.890 m2
meer informatie >

Vortum-Mullem, Brabant

Het heldere water van de Oeffeltsche Raam doorsnijdt het typisch Brabantse landschap, en vormt samen met dit lommerrijke loofbos een poëtisch geheel. Ontdek de pracht van je eigen natuur!

13.723 m2
meer informatie >

Baarle-Nassau, Brabant

Dit prachtige landelijke natuurperceel bevindt zich aan de Schaluinen, in het buitengebied van de internationale gemeente Baarle-Nassau/Baarle-Hertog. Ontdek de waarde van úw natuur.

199.495 m2 | € 499.000 k.k.
meer informatie >

Dalfsen, Overijssel

Maak werk van je eigen natuur en ervaar de pracht! Midden in het gebied De Zandbelten tussen Ommen en Dalfsen ligt dit sprookjesachtige lariksbos!

11.385 m2
meer informatie >

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden