Je eigen bos? Het kan!

Je luistert naar de wind die fluistert tussen de bladeren. Je probeert te begrijpen wat de vogels tegen elkaar zeggen. Je vult je emmer met zoete bramen en verheugt je al op het geurige hout waarmee je straks je kachel verwarmt.

Je geniet. Je mediteert. Je leeft. Dit is jóuw plek, waar je voor altijd wil blijven. En dat kan!

Waarom je eigen bos?

Nieuw aanbod

Zeeland, Brabant

Dit unieke Brabantse bosperceel, nabij natuurgebied De Maashorst, ligt centraal tussen Zeeland, Schaijk en Langenboom. Jouw natuur, jouw toekomst!

18.610 m2 | € 35.900 k.k.
meer informatie >

Westerhoven, Brabant

Dit unieke Brabantse bosperceel, midden tussen de natuurgebieden De Malpie en De Kempen, is gelegen op de grens van Westerhoven en Riethoven. Ervaar de pracht van je eigen natuur!

5.930 m2
meer informatie >

Baarle-Nassau, Brabant

Dit prachtig landelijk gelegen natuurperceel, inclusief een divers ingericht outdoorterrein, bevindt zich aan de Schaluinen in Baarle-Nassau/Hertog.

76.770 m2 | € 146.000 k.k.
meer informatie >

Son en Breugel, Brabant

Dit unieke Brabantse bosperceel, aan de noordkant van de Sonse Heide, ligt centraal tussen Son en Breugel, Sint-Oedenrode en Best. Omdat de natuur je beweegt!

780 m2
meer informatie >

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen